WAT IS CITY CAMPING ANTWERP?

City Camping Antwerp is een sociaal-economische en toeristische onderneming die in opdracht van de Stad Antwerpen uitgebaat wordt door Werkmmaat vzw en t-Kompas.

De gezellige stadscamping op Linkeroever is een heruitvinding van de voormalige Camping De Molen. De aanpassingen, renovaties en uitbating werden onder andere mogelijk dankzij subsidies van de Stad Antwerpen en Toerisme Vlaanderen.

SANITAIR

Geniet van ons verzorgd sanitair met afwaszone, wastafels, douches en toiletten. Campers en caravans kunnen gebruik maken van onze faciliteiten zoals het legen en spoelen van het chemisch toilet, de watertank vullen en vuil water lozen. 

'DE GROTE MARKT' 

Ons gezellig overdekte terras 'De Grote Markt' is de ideale ontmoetingsplek. Speel er een gezelschapsspel, geniet er van je eigen snacks of maak gebruik van onze gratis wifi. 

KIDS CARAVAN

De kleine kampeerders kunnen zich volledig uitleven in de Kids Caravan, een speelcaravan gevuld met leuke spelletjes en speelgoed.

FOODTRUCK FRIDAY

Geen zin om te koken? Elke vrijdag kan je tussen 16u en 22u aanschuiven bij de foodtruck waar je een heerlijke maaltijd kan scoren.

BAKKER

Tijdens het weekend en de schoolvakanties opent 'Chef's@home' hun bakkerswinkeltje op de camping van 8u tot 11u30 voor vers brood en toebehoren. 

KRUIDENTUIN

Maak je campingkost nog smakelijker met de kruiden van ons gezamenlijk kruidentuintje naast de receptie.

ZWEMBAD

Net naast de camping vind je het verwarmd openluchtzwembad De Molen. Naast het 50 meterbad is er ook een plonsbad en een grote ligweide.

SPEELTUIN EN SKATEPARK

Tegenover de camping bevindt zich een leuke speeltuin voor de kleinsten. De grotere kinderen en volwassenen kunnen zich uitleven in het grote skatepark.

volg ons op facebook & instagram