Cycling Paradise

fietsweekend van vrijdag 16 tem zondag 18 februari

<<inschrijvingsformulier onderaan>>

Kom met je camper of caravan naar onze camping, neem je fietsen mee en geniet elke dag van een mooie, verrassende fietsroute.

vrijdag 16 februari: 

Begeleid bezoek aan de Oxford fietsfabriek in Sint Niklaas11u00 samenkomen aan de Oxfordfabriek

Al drie generaties lang monteren ze in Sint-Niklaas Belgische kwaliteitsfietsen. Als gevestigde waarde in fietsland doet Oxford er alles aan om de hoge standaard die iedereen -terecht- verwacht te behouden. Dit doen ze bij Oxford door continue het productieproces en de assemblage te optimaliseren. Door een weloverwogen keuze van onderdelen zijn we steeds mee met de laatste evoluties.
met dank aan de Oxford fietsen.

zaterdag 17 februari:

De Waaslandhavenroute (46km) met om 11u een begeleide wandeling in het fort Liefkenshoek en om 14u een bezoek met gids aan de grootste sluis ter wereld, de Kieldrechtsluis
Op deze route proef je heel wat verschillende aspecten van de haven: maak kennis met de Scheldenatuur, waai uit in de polders of houd een wedstrijdje om-ter-snelst met de reuzegrote containerschepen die je ziet voorbijvaren. En wie weet spot je wel een zeldzame vogel? Kortom: hier snuif je de sfeer van de haven op!
met dank aan havenland.be

 
zondag 18 februari

Gaan we de "Door-natuur-landbouw- en havenroute" (32km) fietsen met om 14u een begeleide wandeling in het havendorp Doel.
In een oogopslag zie je wat dit gebied zo bijzonder maakt. Nergens is de combinatie natuur, landbouw en haven zo nadrukkelijk aanwezig als in deze bocht van de Schelde. Fietsen door het Grenspark Groot-Saeftinghe met de bedrijvigheid van een wereldhaven op de achtergrond: uniek! Op deze route ontdek je hoe het landschap gewapend wordt tegen de gevolgen van de klimaatverandering: met nieuwe dijken aan de ene en een ontpoldering aan de andere kant.
met dank aan havenland.be

Praktisch:

  • Schrijf je onderaan deze pagina in voor één of meerdere fietstochten
  • Iedereen krijgt een uitgebreid fietsplan bij het vertrek op de camping en fietst op eigen tempo
  • Zorg er wel voor dat je op tijd aankomt voor de begeleide wandelingen.
  • Extra info? Bel 0475 76 77 03


Wie kan er mee?

  • Iedere recreatieve of sportieve fietser. De afstanden staan bij de 3 verschillende fietstochten.
  • Gratis als je een plaats boekt op City Camping Antwerp met je camper of caravan.
  • 5€/per persoon als je enkel vertrekt vanaf de camping

INSCHRIJVING FIETSTOCHTEN CYCLING PARADISE