City Camping Antwerp WINTER

Geniet vanuit je camper of caravan van de winter in Antwerpen

Vanaf het tweede weekend van november zijn we enkel open van vrijdag 16u tot maandag 12u en in de vakantieperiodes. 

(vanaf vrijdag 31 maart 2023 terug alle dagen open)

We bieden 2 speciale WINTER-deals aan:

WINTER camper/caravan plaats €27/nacht (+/- 8 meter lang - 4 meter breed) incl. 2 personen & elektriciteit (excl. City tax)

WINTER grote camper/caravan plaats €32 (+/- 60m²) incl. 2 personen & elektriciteit (excl. City tax)


Schrijf je in voor de New Years City Camping BBQ - vrijdag 7 januari '22


Wedstrijd

Versier tijdens je verblijf in de Kerstvakantie je camper/caravan met de mooiste en origineelste Kerstversiering en wie weet win jij een gratis verblijf voor een weekend in  1 van onze Glamping tenten in de zomerperiode!

Extra WINTER inspiratie:

Tot 9 januari verwelkomt Antwerpen je in een feeëriek decor. Ook al zijn er dit jaar geen kerstkraampjes, er valt nog heel wat te beleven! Kom schaatsen op de ijspiste, maak een rondje in het reuzenrad, shop het ultieme kerstcadeau, kom gezellig iets drinken in de winterbar op de camping of kom gewoon samen met vrienden en familie genieten van de winterse sfeer in de stad. 

IJspiste en winterbar den Après

Wat zou Winter in Antwerpen zijn zonder een schaatsbeurt op de ijspiste? Spreek er af met vrienden en familie, en maak samen een rondje op de mooi verlichte schaatsbaan. Blijf je liever aan de kant of heb je dorst gekregen van het schaatsen? Geniet van een drankje in den Après, de gezellige winterbar naast de ijspiste. Plezier voor iedereen! Vergeet ook de horeca niet op de Groenplaats om gezellig iets te gaan drinken.   


Bar Den

Tussen het reuzenrad en het vernieuwde Het Steen vind je Bar Den, dé winterhotspot aan de Schelde. Geniet er van een winterse sfeer met een grote overdekte schuur, veel groen en kerstbomen en heel wat vuurtjes en terrasverwarmers. Ook echte culinaire fijnproevers moeten bij Bar Den zijn. Geniet er van een lokaal biertje of een elegante wintercocktail terwijl je kinderen zich uitleven in de speeltuin, animaties en workshops. Ondertussen zorgen dj's voor de perfecte deuntjes. Sfeer verzekerd.

Opgelet: om toegang te krijgen tot de winterbar heb je een Covid Safe Ticket (coronapas) nodig.


Mode Museum

Het MoMu - ModeMuseum Antwerpen - is sinds september terug open en in een nieuw kleedje gestoken.  Ook het Flanders Fashion Institute en de Antwerpse Modeacademie is er gehuisvest. Met het heropeningsprogramma "Mode 2.021 Antwerpen - Mode/Bewust" kan je doorlopend kennismaken met de Belgische mode en de inspirerende verhalen van de Antwerpse Zes, of zal je de Modeafdeling kunnen ontdekken.

MoMu Nationalestraat 28 - 2000 Antwerpen

De Ruien

Onder de stad stromen geheimen... Een bezoek aan De Ruien, met haar oude gewelven, kanaaltjes, bruggen, riolen en sluizen, weerspiegelt de historische stadskern boven je hoofd, met tal van interessante weetjes en geheimzinnige anekdotes uit een ver en recent verleden.

Het ondergronds gangenstelsel geeft nog altijd blijk van haar boeiende en rijke geschiedenis. Herontdek nu dit verborgen patrimonium. Laat je meenemen op een bevreemdende wandeling in de onderbuik van de stad.

Ruihuis, Suikerrui 21, 2000 Antwerpen. Reuzenrad 

Misschien zag je op televisie de prachtige helikopterbeelden van Antwerpen tijdens de start van het WK Wielrennen? Antwerpen vanuit de lucht moet je eens gezien hebben! Stap in het reuzenrad en laat je helemaal overrompelen door het fantastische zicht op de Schelde en de stad. Hou je fototoestel in aanslag.


Het vernieuwde Steen

Ga daarna zeker ook eens langs in het vernieuwde Het Steen. Elke woensdagavond tussen 19 en 22 uur kan je er met volkssterrenwacht Urania komen sterrenkijken op het dakterras. Je hoeft hiervoor niet in te schrijven. Voor deze activiteit is er natuurlijk een heel heldere hemel nodig. Als het te bewolkt is om sterren te kunnen zien, dan lees je het op deze pagina vanaf woensdagmiddag.
Sterrenkijken op Het Steen. 


Wil je meer ontdekken in Antwerpen?

Bezoek de website van Visit Antwerpen