DE PARTNERS

Zo'n mooie camping uitbaten dat doe je niet alleen. Werkmmaat rekent op een aantal fijne en betrouwbare partners om dit project te doen blinken.

Visit Antwerpen

is de toeristische dienst van de Stad Antwerpen met een bezoekerscentrum in Het Steen. Hun gratis stadsplan, brochures, wandelplannen, Antwerp City Card en tonnen informatie veraangenamen elk bezoek aan de stad.

t-Kompas

mede-uitbater van de camping, en is een bureau voor Creatieve Projecten, Foto-en Video, met aandacht voor maatschappelijke meerwaarde. De slogan "Professionaliteit gegarandeerd, goede nachtrust ook!" sluit dan ook perfect aan met het project City Camping Antwerp en werkmmaat vzw.

Stad Antwerpen

Dankzij het vertrouwen en de steun van de Stad Antwerpen kan City Camping Antwerp echt floreren als innovatieve werkvloer. De stad stimuleert sociaal ondernemerschap waardoor Werkmmaat extra werkgelegenheid kan creëren voor personen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt.

Minigolf Beatrijs

Een balletje slagen met zicht op de skyline van Antwerpen?  Bij deze gezellige minigolf vlak naast de voetgangerstunnel kan dat! 

CanvasCamp

Onze City Tipi en grote stretch tent aan de ingang danken we aan de samenwerking met CanvasCamp. Ze zijn enkel bezig met wat écht telt: de kampeerders. Ze produceren de beste producten met de beste materialen! 

volg ons op facebook & instagram