partners

Visit Antwerpen

Wat er ook op je checklist staat, Antwerpen heeft het in de aanbieding! Welkom in een stad die zoveel meer is dan de doorsnee bestemming. Ontdek alle troeven en nieuwigheden en begin aan jouw plan om je trip onvergetelijk te maken.

Stad Antwerpen

De stad Antwerpen stimuleert het sociaal ondernemerschap. City Camping Antwerp biedt niet alleen troeven voor het toerisme, maar het is ook een innovatieve werkvloer die extra werkgelegenheid creëert voor personen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt. City Camping Antwerp is de stad Antwerpen erg dankbaar voor het vertrouwen en haar financiële steun.

Minigolf Beatrijs

Een balletje slagen met zicht op de skyline van Antwerpen?  Bij deze gezellige minigolf vlak naast de voetgangerstunnel kan dat! 

CavasCamp

Onze Glamping tenten en grote stretch tent aan de ingang hebben we te danken aan de samenwerking met CanvasCamp. Ze zijn enkel bezig met wat écht telt: de kampeerders. Ze produceren de beste producten met de beste materialen! 

Experience Antwerp

Je staat op het punt een stad te bezoeken, maar waar begin je met het plannen van je bezoek? Dankzij Experience Antwerp heb je een betrouwbare partner met gouden tips én tickets. Experience Antwerp begeleidt je om onze stad niet enkel te bezoeken maar ook echt te ervaren. Check it out!

volg ons op facebook & instagram