Kampeer je graag met de tent, caravan of camper & ga je graag op citytrip?


City Camping Antwerp ligt op een rustige locatie naast de jachthaven op de Antwerpse Linkeroever en vlakbij het historisch centrum van "'t Stad".  Via de iconische voetgangertunnel onder de Schelde of met de overzet ben je te voet of met de fiets in een wip op de Grote Markt, de kathedraal & de Groenplaats.

Met 34 specifieke camperplaatsen, 45 grote kampeerplaatsen voor tenten & caravans, 14 trekkersplaatsen en  2 Glampingplaatsen is er geen reden om je bezoek aan Antwerpen uit te stellen. 


fiets faciliteiten 

We beschikken op de camping over 20 fietsen die je voor €2 per dag kan huren.  Je kan ook gratis gebruik maken van ons materiaal om je eigen fiets of band te herstellen (we hebben geen onderdelen in voorraad) of je banden op te pompen. 

Oversteek naar de Stad

Gratis overzetboot

Op 900 meter van de camping kan je te voet of met de fiets gratis de overzetboot nemen naar het Steenplein. De uurregeling kan je hier terugvinden. 

Gratis voetgangerstunnel

Ga je nog 100 meter verder voorbij de aanlegsteiger van de overzetboot kom je aan de ingang van de historische voetgangerstunnel.... Zowel op rechter- als op linkeroever kan je de tunnel nog steeds betreden via de authentieke houten roltrappen, die bij de opening een waar unicum waren.

Je kan zowel te voet als met de fiets door de tunnel. Wel voorzichtig met de fiets op de roltrap, bekijk zeker de foto hieronder om de techniek onder de knie te krijgen.

Speeltuin & skatepark

Net naast de camping is er een ruime speeltuin met moderne en veilige speeltoestellen voor de kleinsten. De wat grotere kinderen kunnen zich volledig uitleven op het grote skatepark en daar hun truckendoos op de skateboard volledig opentrekken. 

ZWEMBAD

Net naast de camping ligt openluchtzwembad De Molen. Het zwembad beschikt over een 50-meterbad met verwarmd zwemwater. Er is ook een plonsbad, een grote ligweide en een lift voor personen met een handicap. 

Lekker eten & drinken

Op wandelafstand van de camping kan je op de "the Plage" genieten van de beste mosselen van 't Stad in verschillende restaurants

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Werkmmaat vzw, de uitbater van de camping, is een sociaal-economische onderneming waar langdurig werklozen zich met de nodige begeleiding terug kunnen voorbereiden op een duurzame job in het gewone bedrijfsleven.

Onze Glampingtenten worden door een Belgisch bedrijf gemaakt uit duurzaam 100% katoen met het label van "Seal of Cotton"

Op de camping vangen we het regenwater op van de daken om zo onze kruidenbakken water te geven.  De kruiden in deze kruidenbakken staan gratis ter beschikking van onze gasten.... Wat bieslook nodig voor je gerechtje? Geen nood, we hebben het vers staan.

Het sanitair wordt 2x per dag gepoetst met goede en milieuvriendelijke producten.

volg ons op facebook & instagram