Waarom zou je in de winter binnen blijven als je kunt genieten van een unieke kampeerervaring in het hart van Antwerpen? Boek nu je winterverblijf bij City Camping Antwerp en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Het avontuur wacht op je, en de winterse magie van de stad zal je betoveren.

City Camping Antwerp WINTER

alle weekends open van vrijdag 16u tem maandag 12u

Kerst & Nieuwjaar: van vrijdag 22 december tem maandag 8 januari '24

Carnaval/Krokusvakantie: van vrijdag 10 februari tem maandag 19 februari '23

*winterperiode van vrijdag 10 november '23 tem maandag 25 maart '24

Comfortabele Voorzieningen

Bang voor de kou? Geen zorgen! Onze camping biedt goede voorzieningen zoals verwarmde sanitaire faciliteiten en warme douches om ervoor te zorgen dat je comfortabel blijft, zelfs op de koudste winterdagen.

Winterse Magie aan de Stadsrand van Antwerpen

Stel je voor: je bevindt je net naast het hart van de bruisende stad Antwerpen, omringd door de Schelde.... en je ontdekt Antwerpen in de winterse sfeer met verlichte straten, prachtig versierde pleinen en gezellige kerstmarkten. City Camping Antwerp is strategisch gelegen, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot alle bezienswaardigheden en festiviteiten van de stad.

Niets verslaat de betovering van een winteravond bij een heerlijke BBQ. Omringd door vrienden en familie, geniet je van warme chocolademelk of glühwein terwijl je verhalen deelt en marshmallows roostert. Het is de perfecte manier om te ontsnappen aan de drukte van de stad terwijl je er toch in bent.

Dit is City Camping Antwerp tijdens de wintermaanden - een magische ervaring die je niet wilt missen!

tarieven

Camperplaats inclusief 1 persoon

6 meter breed & 10 meter diep - excl City taks 

€20

Grote Kampeerplaats voor Camper of Caravan inclusief 1 persoon

10 meter breed & 10 meter diep - excl City taks 

€25

Extra personen: kinderen 0 tem 2j = gratis

€00

Extra personen: kinderen 2j. tem 18j

€3,5

Extra personen: volwassenen +18

€7

Hond

Steeds aan de leiband aub

€1

Elektriciteit

Per nacht

€10

City tax

Toeristenbelastingen per nacht/per persoon

€1,11

*In de winterperiode zijn de City-caravans en City-Tipi's niet beschikbaar

Agenda

New Years Party

Zondag 31 december kan je de overgang naar het nieuwe jaar al dansend inzetten met muziek uit de jaren '80 & 90 met een snuifje disco in onze verwarmende tent.  

Gratis inkom

zat 6 januari 24 - Nieuwjaars BBQ

We zetten zaterdag 6 januari vanaf 18u00 het nieuwe jaar in met een lekkere luxe BBQ en live muziek!  Keuze vlees of Veggie.

€25 pp

RESERVEREN


"Waterbuswandeling" richting Lillo

Heb je de Stad Antwerpen al bezocht en wil je eens iets anders bezoeken?  We hebben een mooie trip met de waterbus uitgewerkt richting het pittoreske havendorpje Lillo.

Extra inspiratie:

Van vrijdag 8 december 2023 t.e.m. zondag 7 januari 2024 verwelkomt Antwerpen je in een feeëriek decor. Mét kerstkraampjes, er valt nog heel wat te beleven! Kom schaatsen op de ijspiste, shop het ultieme kerstcadeau!


De Ruien

Onder de stad stromen geheimen... Een bezoek aan De Ruien, met haar oude gewelven, kanaaltjes, bruggen, riolen en sluizen, weerspiegelt de historische stadskern boven je hoofd, met tal van interessante weetjes en geheimzinnige anekdotes uit een ver en recent verleden.

Het ondergronds gangenstelsel geeft nog altijd blijk van haar boeiende en rijke geschiedenis. Herontdek nu dit verborgen patrimonium. Laat je meenemen op een bevreemdende wandeling in de onderbuik van de stad.

Ruihuis, Suikerrui 21, 2000 Antwerpen. 


Mode Museum

Het MoMu - ModeMuseum Antwerpen - is sinds september terug open en in een nieuw kleedje gestoken.  Ook het Flanders Fashion Institute en de Antwerpse Modeacademie is er gehuisvest. Met het heropeningsprogramma "Mode 2.021 Antwerpen - Mode/Bewust" kan je doorlopend kennismaken met de Belgische mode en de inspirerende verhalen van de Antwerpse Zes, of zal je de Modeafdeling kunnen ontdekken.

MoMu Nationalestraat 28 - 2000 Antwerpen

Het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA)


Na vele jaren werken terug open... en hoe! 

De collectie van het KMSKA telt zo'n 8400 schilderijen, beelden, tekeningen en prenten. Na een strenge selectie krijgen 650 werken een plek aan de muren van de gerestaureerde en nieuwe museumzalen.

Van Rubens tot Rodin

Het museum bezit belangrijke werken van de Vlaamse primitieven, Peter Paul Rubens, moderne kunst van Henri De Braekeleer en de Vlaamse expressionisten, en 's werelds grootste collectie van James Ensor. Het KMSKA legt de nadruk op kunst uit de Zuidelijke Nederlanden en België. Toch bezit het ook enkele opmerkelijke buitenlandse topstukken: van schilderijen van Jean Fouquet, Titiaan en Amedeo Modigliani tot beelden van Ossip Zadkine, Auguste Rodin en Rik Wouters.

Leopold de Waelplaats 2, 2000 Antwerpen meer info & tickets 


Het Steen

Ga daarna zeker ook eens langs in het  Het Steen. Zoek je toeristische informatie over de Stad Antwerpen? Hier kan je alles vinden van wat er in de Stad te zien is en te bevelen valt. 


IJspiste en winterbar den Après

Wat zou Winter in Antwerpen zijn zonder een schaatsbeurt op de ijspiste? Spreek er af met vrienden en familie, en maak samen een rondje op de mooi verlichte schaatsbaan. Blijf je liever aan de kant of heb je dorst gekregen van het schaatsen? Geniet van een drankje in den Après, de gezellige winterbar naast de ijspiste. Plezier voor iedereen! Vergeet ook de horeca niet op de Groenplaats om gezellig iets te gaan drinken.   


Wil je meer ontdekken in Antwerpen?

Bezoek de website van Visit Antwerpen