City Camping Antwerp WINTER

winter: alle weekends open van vrijdag 16u tem maandag 12u

langere vakantie periodes open:

Kerst & Nieuwjaar: van vrijdag 23 december tem maandag 9 januari '23
Carnaval: van vrijdag 17 februari tem maandag 27 februari '23

*winterperiode van 10 november '22 tem 31 maart '23

tarieven

Camperplaats inclusief 1 persoon

6 meter breed & 10 meter diep - excl City taks 

€20

Grote Kampeerplaats voor Camper of Caravan inclusief 1 persoon

10 meter breed & 10 meter diep - excl City taks 

€25

Extra personen: kinderen 0 tem 2j = gratis

€00

Extra personen: kinderen 2j. tem 18j

€3,5

Extra personen: volwassenen +18

€7

Hond

Steeds aan de leiband aub

€1

Elektriciteit

Per nacht

€10

City tax

Toeristenbelastingen per nacht/per persoon

€1,11

Ondanks de hoge kosten verhogen wij onze kampeertarieven niet. Enkel voor elektriciteit zijn we genoodzaakt om €10 per nacht aan te rekenen. 

In de winterperiode zijn de City-caravans en City-Tipi's niet beschikbaar

Agenda

New Years Party

Zet het nieuwe jaar spetterend en dansend in met Live muziek en héérlijke drankjes!

Gratis inkom

zat 7 januari 23 - Nieuwjaars BBQ

We zetten zaterdag 7 januari om 20u00 het jaar in met een lekkere luxe BBQ en live muziek! 


"Waterbuswandeling" richting Lillo

Heb je de Stad Antwerpen al bezocht en wil je eens iets anders bezoeken?  We hebben een mooie trip met de waterbus uitgewerkt richting het pittoreske havendorpje Lillo.

Extra inspiratie:

Van vrijdag 9 december 2022 t.e.m. zondag 8 januari 2023 verwelkomt Antwerpen je in een feeëriek decor. Mét kerstkraampjes, er valt nog heel wat te beleven! Kom schaatsen op de ijspiste, maak een rondje in het reuzenrad, shop het ultieme kerstcadeau, kom gezellig iets drinken in de winterbar op de camping of kom gewoon samen met vrienden en familie genieten van de winterse sfeer in de stad. 


De Ruien

Onder de stad stromen geheimen... Een bezoek aan De Ruien, met haar oude gewelven, kanaaltjes, bruggen, riolen en sluizen, weerspiegelt de historische stadskern boven je hoofd, met tal van interessante weetjes en geheimzinnige anekdotes uit een ver en recent verleden.

Het ondergronds gangenstelsel geeft nog altijd blijk van haar boeiende en rijke geschiedenis. Herontdek nu dit verborgen patrimonium. Laat je meenemen op een bevreemdende wandeling in de onderbuik van de stad.

Ruihuis, Suikerrui 21, 2000 Antwerpen. 


Mode Museum

Het MoMu - ModeMuseum Antwerpen - is sinds september terug open en in een nieuw kleedje gestoken.  Ook het Flanders Fashion Institute en de Antwerpse Modeacademie is er gehuisvest. Met het heropeningsprogramma "Mode 2.021 Antwerpen - Mode/Bewust" kan je doorlopend kennismaken met de Belgische mode en de inspirerende verhalen van de Antwerpse Zes, of zal je de Modeafdeling kunnen ontdekken.

MoMu Nationalestraat 28 - 2000 Antwerpen

Het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA)


Na vele jaren werken terug open... en hoe! 

De collectie van het KMSKA telt zo'n 8400 schilderijen, beelden, tekeningen en prenten. Na een strenge selectie krijgen 650 werken een plek aan de muren van de gerestaureerde en nieuwe museumzalen.

Van Rubens tot Rodin

Het museum bezit belangrijke werken van de Vlaamse primitieven, Peter Paul Rubens, moderne kunst van Henri De Braekeleer en de Vlaamse expressionisten, en 's werelds grootste collectie van James Ensor. Het KMSKA legt de nadruk op kunst uit de Zuidelijke Nederlanden en België. Toch bezit het ook enkele opmerkelijke buitenlandse topstukken: van schilderijen van Jean Fouquet, Titiaan en Amedeo Modigliani tot beelden van Ossip Zadkine, Auguste Rodin en Rik Wouters.

Leopold de Waelplaats 2, 2000 Antwerpen meer info & tickets 

IJspiste en winterbar den Après

Wat zou Winter in Antwerpen zijn zonder een schaatsbeurt op de ijspiste? Spreek er af met vrienden en familie, en maak samen een rondje op de mooi verlichte schaatsbaan. Blijf je liever aan de kant of heb je dorst gekregen van het schaatsen? Geniet van een drankje in den Après, de gezellige winterbar naast de ijspiste. Plezier voor iedereen! Vergeet ook de horeca niet op de Groenplaats om gezellig iets te gaan drinken.   


Het Steen

Ga daarna zeker ook eens langs in het  Het Steen. Zoek je toeristische informatie over de Stad Antwerpen? Hier kan je alles vinden van wat er in de Stad te zien is en te bevelen valt. 


Reuzenrad 

Misschien zag je op televisie de prachtige helikopterbeelden van Antwerpen tijdens de start van het WK Wielrennen? Antwerpen vanuit de lucht moet je eens gezien hebben! Stap in het reuzenrad en laat je helemaal overrompelen door het fantastische zicht op de Schelde en de stad. Hou je fototoestel in aanslag.


Wil je meer ontdekken in Antwerpen?

Bezoek de website van Visit Antwerpen