City Camping Antwerp WINTER

Geniet vanuit je camper of caravan van de Kerstsfeer in Antwerpen

We bieden 2 speciale WINTER-deals aan:

WINTER camper plaats €25/nacht (+/- 8 meter lang - 4 meter breed) incl. 2 personen & elektriciteit (excl. City tax)

WINTER grote camper plaats €30 (+/- 60m²) incl. 2 personen & elektriciteit (excl. City tax)

Kerstmarkt Antwerpen

De Antwerpse kerstmarkt is het toppunt van warmte tijdens de donkere wintermaanden. Chalets gevuld met hartverwarmende drankjes, hapjes om van te smullen en de mooiste geschenkartikelen maakten van de kerstmarkt vorige editie, met 1,4 miljoen bezoekers, meteen de meest succesvolle tot hier toe.

Vanaf de camping ben je te voet en met de boot in 15 minuten tot op de Kerstmarkt.

De kerstmarkt start op zaterdag 4 december 2021 en eindigt op zondag 9 januari 2022 

Nieuwjaars vuurwerk

Vrijdag 31 december 2021 om middernacht zet Antwerpen het nieuwe jaar feestelijk in met vuurwerk. De vuurpijlen worden afgeschoten vanop een ponton op de Schelde. 

Traditiegetrouw zet de stad Antwerpen het nieuwe jaar in met vuurwerk. Ook dit jaar zal dit weer zorgen voor een prachtige hemel boven de stad. Vijftien minuten lang worden honderden pijlen op een bijpassende soundtrack de lucht in geschoten.

De beste plaats om van dit spektakel te genieten is vanaf de Antwerpse Linkeroever met de skyline van Antwerpen op de achtergrond! 

Extra WINTER inspiratie:

Mode Museum

Het MoMu - ModeMuseum Antwerpen - is sinds september terug open en in een nieuw kleedje gestoken.  Ook het Flanders Fashion Institute en de Antwerpse Modeacademie is er gehuisvest. Met het heropeningsprogramma "Mode 2.021 Antwerpen - Mode/Bewust" kan je doorlopend kennismaken met de Belgische mode en de inspirerende verhalen van de Antwerpse Zes, of zal je de Modeafdeling kunnen ontdekken.

Nationalestraat 28 - 2000 Antwerpen

https://www.momu.be/nl/

De Ruien

Onder de stad stromen geheimen... Een bezoek aan De Ruien, met haar oude gewelven, kanaaltjes, bruggen, riolen en sluizen, weerspiegelt de historische stadskern boven je hoofd, met tal van interessante weetjes en geheimzinnige anekdotes uit een ver en recent verleden.

Het ondergronds gangenstelsel geeft nog altijd blijk van haar boeiende en rijke geschiedenis. Herontdek nu dit verborgen patrimonium. Laat je meenemen op een bevreemdende wandeling in de onderbuik van de stad.

Ruihuis, Suikerrui 21, 2000 Antwerpen. 

https://ruien.be/nl/

Wil je meer ontdekken in Antwerpen?

Bezoek de website van Visit Antwerpen